Férfiasság Fokozó webshopunk elsődleges küldetése, hogy ügyfeleinket a lehető legprofibb kiszolgálásban és tanácsadásban részesítsük.
Ezért is fontos számunkra az ön pozitív tapasztalatai vagy épp az építő jellegű meglátásait megossza velünk! Hiszen ezáltal tud webáruházunk is még színvonalasabb szolgáltatást biztosítani az ön számára.

GY.I.K

Kérjük, olvassa el a GYIK-ot, mielőtt üzenetet küldene részünkre.

Amennyibe a rendelése nem éri el a 25 000 Ft úgy 2000 Ft szállítási költséget számítunk fel. Ellenkező esetben minden leadott rendelés kiszállítási díja INGYENES! Tudjon meg többet a Szállítási és Fizetési információk oldalunkon.

Férfiasság fokozó webshopunkban lehetősége van  rendelés leadásakor (Postai utánvétellel, Banki átutalással és Bankszámlánkra való készpénzes befizetéssel) kérni a megrendelésének kifizetését.Postai utánvétel esetén lehetősége van a futárnál bankkártyás fizetéssel is kifizetni a rendelését.

Rendelése feladásától számítva általában 1-3 munkanapon belül kézbesítik az ön által megadott kiszállítási címre.A Magyar Postával időgaranciás szerződésben állunk, tehát a megrendelése garantáltan kiszállításra kerül  1-3 munkanapon belül.

A rendelés leadásakor megadott adatait csak a kiszállítást végző cég részére kerülnek  átadásra, a további információt az adatvédelmi tájékoztatóban talál melyet a (link) link alatt olvashat.

Webshopunk egy automatikus levelet küld önnek a rendelés leadásakor megadott email címre, mely tartalmazza a megrendelt termékek tételes listáját a kiválasztott fizetési és szállítási módot illetve a rendelése pontos végösszegét.

Természetesen minden esetben cégünk számlát is állít ki a megrendeléséről, mivel a csak számla felmutatása esetén tudjuk rendezni az Ön garanciális ügyét intézni.

Üzenetküldés

    Az Ön neve (kötelező)

    Az Ön emailcíme (kötelező)

    Az Ön telefonszáma (kötelező)

    Kapcsolatfelvétel tárgya: (kötelező)

    Kérem, írja meg a kapcsolatfelvétel okát!